soundBulb – manelele si lumina

asta e jucaria ideala pentru o casa de manelist care se respecta.

lasand gluma la o parte, SoundBulb este solutia eleganta pentru cei care vor sa nu-si umple casa cu boxe. becul din imagine are incorporat un difuzor wireless.

ce te faci insa, daca dai muzica mai tare si – de a atitia watti – se sparge sticla? designerii care au imaginat conceptul sustin ca becul se poate schimba ca oricare altul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*