blog-feed de romania

am avut de ales azi intre feed-urile pe care le voi avea in rss-ul telefonului mobil. am gasit vo 20 din cele peste 140 pe care le urmaresc zilnic.

dilema mai mare a fost legata de ce anume vreau sa citesc din blogurile romanesti atunci cind sunt pe drum. si nu mi s-a parut nici unul suficient de interesant/important pentru a-l include in lista.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @Adrian

    Ti-as recomanda eu unul, dar mi-teama ca deha il stii deja: “boio.ro”

    :-))

    Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*