Un RSS Feed Reader de la Facebook?

Facebook pare sa pregateasca ceva ce are legatura cu RSS. Nu e exclusa nici ideea unui feed Reader care sa inlocuieasca Google Reader.

Dupa cum spuneam si aici, nu avem nevoie de un site, ci mai degraba de un API care sa mearga bine cu aplicatiile existente si sa fie gratuit.

Facebook are infrastructura sa o faca gratis si repede. Dar oare ar lasa ei un Feed Reader in afara facebook.com pentru a face doar un serviciu gratuit userilor?

Pe de alta parte, eu unul nu as intra pe Facebook de citeva sute de ori pe zi ca sa-mi citesc feed-urile. Aplicatia lor este si asa destul de greoaie si complicata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*