orange romania reinventeaza deblocarea iPhone

sau cel putin asa reiese din cerintele lor stupide.

deblocarea iPhone costa 100 euro. asta o stiam. ce nu aflasem era ca procesul de deblocare dureaza 10 zile. WTF? il trimit in america?

si asta nu e tot. ca sa iti deblochezi telefonul trebuie sa il iei la pretul standard. adica peste 600 euro, imi zice un nene cu ochii tristi de la Orange Shop Constanta. pai si daca vreau sa-l iau la abonament mai mare? si sa tin abonamentu… Nu se poate, imi raspunde nenea. ca asa vrea orange romania.

5 Comments

  1. Eu l-am luat cu 519 EUR alaturi de o cartela prepaid. Ulterior am mers personal la service-ul Orange din Pipera si deblocarea s-a facut in 30 minute contra sumei de 360 RON (100EUR).

  2. Eu l-am luat la pretul standard 600 EUR si am fost in Pipera si deblocarea sa facut in 30 de minute. Chestia ciudata a fost ca nici macar nu mi la desigilat!!! Eu cred ca sunt ei tampiti ca nu au nevoie decat de seria de pe spate ca sa bage in baza de date de la Apple seria telefonului ca atunci cand il activezi in itunes prima oara sa ti-l si decodeze.

  3. unde este mai exact service-ul din Pipera? Si dc am iphone luat de la orange cu reducere exista vreo sansa sa ma inteleg cu ei sa-l decodeze? Multumesc!

1 Trackback / Pingback

  1. Orange? nope! hackerii sunt mai ieftini | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*