orange romania reinventeaza deblocarea iPhone

sau cel putin asa reiese din cerintele lor stupide.

deblocarea iPhone costa 100 euro. asta o stiam. ce nu aflasem era ca procesul de deblocare dureaza 10 zile. WTF? il trimit in america?

si asta nu e tot. ca sa iti deblochezi telefonul trebuie sa il iei la pretul standard. adica peste 600 euro, imi zice un nene cu ochii tristi de la Orange Shop Constanta. pai si daca vreau sa-l iau la abonament mai mare? si sa tin abonamentu… Nu se poate, imi raspunde nenea. ca asa vrea orange romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Eu l-am luat cu 519 EUR alaturi de o cartela prepaid. Ulterior am mers personal la service-ul Orange din Pipera si deblocarea s-a facut in 30 minute contra sumei de 360 RON (100EUR).

  2. Eu l-am luat la pretul standard 600 EUR si am fost in Pipera si deblocarea sa facut in 30 de minute. Chestia ciudata a fost ca nici macar nu mi la desigilat!!! Eu cred ca sunt ei tampiti ca nu au nevoie decat de seria de pe spate ca sa bage in baza de date de la Apple seria telefonului ca atunci cand il activezi in itunes prima oara sa ti-l si decodeze.

  3. unde este mai exact service-ul din Pipera? Si dc am iphone luat de la orange cu reducere exista vreo sansa sa ma inteleg cu ei sa-l decodeze? Multumesc!

1 Trackback / Pingback

  1. Orange? nope! hackerii sunt mai ieftini | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*