black friday – gata de cumparaturi

stii imaginile alea cu americanii care dadeau buzna in magazine ca sa cumpere nush ce produse la reducere? ei bine, vineri o sa le vezi din nou. asta pentru ca urmeaza Black Friday.

vinerea de dupa Thanksgiving inseamna pentru americani reduceri la greu. magazinele deschid chiar si la ora 4 dimineata ca sa faca loc amatorilor de … oferte. majoritatea au facut deja publice produsele aflate la reducere. altii nu au decit teasere.

chesia buna e ca ofertele bune sunt si pe net. eu mi-am pregatit deja credit cardul.

tu ce ti-ai lua?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*