cumparaturi online pe gratis

daca ai ajuns aici cautind ceea ce e in titlu… well, nu exista asa ceva. intotdeauna vei plati. avantajul online-ului asupra magazinelor obisnuite este ala ca ai de unde sa alegi si poti sa gasesti un pret mai mic. dar asta stii deja. daca vanzatorul se mai si pacaleste, afacerea e cu atit mai buna.

am comandat in urma cu o luna un rucsac samsonite. nu pentru mine. cautam un rucsac de zi cu zi, ieftin dar bine construit. samsonite face valize bune asa ca se pricep probabil si la backpacks. resellerii lor au preturi chiar bune. am gasit ce vroiam la aproape juma de pret fata de cel de pe site-ul producatorului. comanda a fost finalizata prin google checkout. timp de 3 saptamani nu am primit nici un semn ca rucsacul a fost trimis.

parea, totusi, prea frumos ca sa fie adevarat, la pretul ala. intr-o zi am primit mail ca pachetul a fost trimis si dupa alte 48 ore mi se livrau doua cutii. nu mi s-a parut ciudat, pentru ca asteptam si un alt colet, dar cind le-am desfacut am observat ca am primit… de doua ori acelasi tip de rucsac.

baietzii mi-au dat gratuit acelasi produs a doua oara, dintr-o eroare probabil. nu cred ca se simteau rau ca nu mi-au expediat produsul la timp… nu are rost sa-l trimit inapoi. drumul cu un taxi pina la cel mai apropiat oficiu postal si expedierea coletului poate sa ajunga aproape la pretul produsului in sine.

azi m-am amuzat cind am primit un mail de la ei. nu, nu imi cereau sa platesc al doilea rucsac. ci imi ziceau ca imi ofera 20% reducere din urmatoarea comanda daca le completez nush ce chestionar online despre cum a decurs cumpararea.

cum as putea sa-i refuz?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Si cu ala in plus? Nu-l trimiti incoace? Nu de alta … da’ la noi in Romania Samsonite in inca produs de lux … si nu-mi pare rau daca la-s avea … asa moca :P (joke).

  2. Am primit si eu o data de la Eastbay (la una din mai multe comenzi si variante de “primire” :-D ) gratis o manusa de baseball care face peste 200$ (originala, din piele, Rawlings). Daca e cineva amator… o dau mai ieftin – numai sa scap de ea !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*