Vacanță cu streaming. Tu cum îți asculți muzica atunci când pleci la drum?

Cum asculți muzica?
Cum asculți muzica?

Discutam astăzi cu un prieten despre modul în care îți iei cu tine muzica atunci când pleci la drum.

Eu am renunțat la muzica stocată pe computer și pe telefon din două motive:

  1. Ascult mai multe podcast-uri acum
  2. Nevoile muzicale sunt acoperite de Spotify sau Apple Music.

Ideea e că sunt și zone în care nu ai semnal sau ești în roaming și nu vrei să plătești pentru net-ul consumat pe streaming prea mult. Soluția cea mai simplă este un abonament Apple Music sau Spotify Premium. Cel din urmă costă 5 euro/lună. Avantajul este că poți să downloadezi muzica offline – cu siguranță mai puțin decât toate taxele de roaming.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Spotify . Am grija sa-mi downloadez anumite albume si le ascult in mersul masinii dar cu optiunea buna de roaming mai las sa si iasa din cele deja downloadate. Podcasturi la fel fac download (via aplicatia Apple) la cateva ore de episoade si le ascult. Sunt genul ce nu il deranjeaza sa mearga pana in Norvegia pe roti. Si asta inseamna cateva zile de condus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*