Laser, frate!

Armata americana se pregateste sa lanseze prima nava cu Lasere la bord. Nu vor proiecta lumini pe cer, ci vor “impusca” avioane! Si asta din 2014, mai devreme decit planul initial.

Primul vas de razboi cu armament cu laser este USS Ponce si va fi trimis in Golful Persic. Militarii americani nu vor tine jucaria pe punte doar ca sa se faleasca, ci vor avea voie sa traga dupa drone sau avioane de mici dimensiuni.

Acum ne mai trebuie doar navetele din Star Wars sau macar un USS Enterprise mai mic. Testele facute cu echipamentul cu laser sunt concludente.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*