blondele de la lufthansa

prefer sa zbor cu british airways. mai ales cind am de traversat oceanul. au mancarea mai buna, filmele sunt mai k lumea si nu vorbesc decit engleza. aaa si nu sunt asa de zgarciti ca ceilalti.

pe drumul de la miami spre bucuresti am avut de data asta insa bilet cu lufthansa. astia daca iti dau o pereche de casti sau ceva la inceputul zborului, iti cer totul inapoi la final. mancarea era picanta rau de tot dar am avut surpriza sa vad ca iti dau bere gratis. nu, eu tot nu beau alcool. dar e bine de stiut. evident, berea era in cantitati mici, sticla de sticla si o marca de care nu am auzit vreodata.

daca vrei, dupa bre stewardesele trec la vin alb sau rosu si alte alcoolice.

alta era chestiunea simpatica insa. pentru prima data am vazut stewardese bune. in sensul figurat. majoritatea erau blonde, zambitoare si.. bune.

mda, si tocmai atunci eu zbor cu nevasta linga mine : D just kiddin’

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. prefer Air France…am fost foarte multumit de calitatea serviciilor. plus ca gama de filme, muzica, posturi de radio, etc, este foarte variata. unde mai pui ca oricand poti vedea detliile zborului in amanunt pe propriul lcd :D. iar stewardesele… 8->

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*