aventuri cu iPhone

uite ca se intimpla si la case mai mari. de ieri dupa amiaza imi tocesc nervii incercind sa gasesc o rezolvare la o problema aparuta din… neatentia mea!

totul a inceput dupa ce am instalat o mica aplicatie 1.1.3 Prefs Fix. (DO NOT USE IT.)

NU INSTALA “1.1.3 Pref Fix”! (asta ca sa ma asigur ca nimeni nu face aceeasi prostie ca si mine).

m-am trezit apoi ca nu am wifi. vedeam reteaua dar nu ma puteam conecta la ea. am incercat orice. si am pretentia ca ma pricep si la iPhone si la ce tine de computere in asemenea masura incit sa stiu ce e ala troubleshooting. le-am scris si un email celor care tineau sursa respectivei aplicatii. nu au stiut sa ma ajute.

pe net sunt o gramada de baieti cu aceleasi probleme si exista niste solutii, dar ele merg f f rar.

pina la urma am facut un back-up in itunes si am pus din nou 113. l-am deblocat cu ZiPhone. wifi-ul mergea, dar acum nu mai aveam deloc semnal. am incercat totul: pus 113 de 4 ori, deblocat cu diferite versiuni de ZiPhone. degeaba…

pina la urma mi-am luat inima in dinti si am folosit ZiPhone 2.5c si am apasat DO it all! butonu care iti face downgrade la bootloader.

acum am un iPhone 1.1.3 cu modem firmware 04.04.05_G si bootloader 3.9.

mda, o sa ma intrebati de ce nu pun 1.1.4? deocamdata nu exista patch-uri pt orice la 1.1.4 iar in 36 ore avem si sdk-ul. mai am rabdare inca putin…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salutare, am un iPhone 3G 16GB Black. Am baseband de ipad 06.15 si bootloader 05.09. Aceeasi problema cu conexiunea wireless, imi apare cerculetul de loading, gaseste retelele, uneori ma pot conecta dar ramane conectat 5 minute si apoi se deconecteaza si apare simbolul 3G. Pot face ceva? Multumesc anticipat.

  2. @Cristian: Esti offtopic!
    Lasa intrebarile si toate detaliile problemei tale la pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.
    Nu uita sa lasi acolo toate informatiile despre telefonul tau. Exista solutii diferite pentru modele de iPhone si firmware diferite.

    Pe scurt: poti sa-i dai un restore si sa-l setezi ca un tel nou in iTunes. Nu stiu daca asta ajuta. Cred ca este, mai degraba, o problema hardware – fie reteaua ta e slaba in zona aia, fie trebuie sa schimbi cartela SIM. Discuta cu operatorul tau GSM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*