roUtil 2.0 – redesenat de la zero

Codesignum se pregateste sa lanseze roUtil 2.0. una dintre marile schimbari este chiar modul in care arata interfata aplicatiei pentru iPhone.

Cristian Ivan de la Codesignum sustine ca noul roUtil iti ofera posibilitatea sa stergi modulele pe care nu le folosesti. Editarea lor e similara cu inlaturarea aplicatiilor de pe home screen – da, partea cu icoanele tremurate.

Printre functionalitatile noi se numara:

– cautarea companiei dupa cod fiscal sau nume, cu posibilitatea gasiri info din Registrul Comertului. Inclusiv bilanturile din ultimii ani.

– Info RCA – cautarea unei polite RCA dupa seria caroserie masina sau dupa numar de inmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Mie nu-mi merge pe 3GS version 3.1.2, cand intru in el si ma uit putin imi iasa automat din el, stie cineva ce are de nu merge?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*