ce vrei sa scriu pe twitter?

dupa experimentul cu “Articolul tau pe boio.ro “, hai sa ne jucam putin si cu Twitter .

ai observat ca in fiecare zi, pe boio.ro apare un rezumat al postarilor mele de pe Twitter. Asta pentru ca am inceput sa dau o importanta din ce in ce mai mare micro-blogging-ului. Acolo vezi linkurile cu diferite chestii interesante de pe net, care nu se transforma in posturi pe blog sau informatii noi despre diferite evenimente de toate felurile.

faptul ca in mai putin de un an, contul de twitter a crescut in audienta de 5 ori nu poate sa fie decit un semn bun, nu?

asadar: ce vrei sa postez pe twitter? ai idei? urmareste-ma. da-mi linkuri care crezi ca merita @boio si le voi face re-tweet.

apropo, ma urmaresti pe twitter?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*