colectia de facturi

de cind am venit in concediu in romania (ce fel suna. nu, nu sunt turist in romania)am inceput sa string facturi.

asta dupa ce am aruncat citeva si dupa aia mi-am dat seama ca in institutiile din romania fura, mint si asa mai departe…

asa ca tin orice factura pina plec din tara. apoi o sa le las pe undeva. nu de alta, da ma pot trezi ca ma pun astia sa platesc de 2 ori pentru acelasi lucru… mi s-a intimplat deja…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*