aaa, nu stiam ca esti in state

imi suna telefonul la 6 dimineata. il ignor. mai suna odata, ii opresc sonorul. inca odata peste o ora – il ignor iar. si tot asa de vo 8 ori de la 6 pina pe la 7 juma.

facusem greseala sa las cartela de vodafone in telefon si la nr ala oricum nu raspund cind sunt plecat din romania.

pe la 7 juma cind am vazut ca persoana in cauza ma suna din nou, pun mina pe telefonul fix si il sun inapoi. ma ia cu… "am gasit nr tau de telefon pe site…". ii raspund somnoros si cu un calm greu mentinut ca nu sunt in state si ca la mine e 7 si ca nu vorbesc la telefon cu lumea pe teme de iphone…

omul nu a vazut ca desupra numarului de telefon scrie bolduit "Atentie: Vrei sa ma contactezi? Citeste AICI: Nu raspund la telefonul de Romania cit sunt in Miami, iar la cel de SUA raspund selectiv…". i-am urat o zi buna si i-am inchis telefonul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. … ala eram eu.
    Multumesc frumos pentru modul in care ai descris situatia.
    Imi cer scuze inca o data pentru greseala facuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*