iPhone 4S

Si cum Saptamana noastra de miere la Paris si Londra se incheia odata cu lansarea iPhone 4S nu am putut sa ma abtin sa nu fac un scurt video preview cu noul terminal Apple, chiar intr-unul din magazinele lor celebre – cel din Regent Street, London.

Prima impresie: arata exact ca un iPhone 4 (cu exceptia unor mici detalii de constructie a antenei externe). Iar dupa cum vei vedea din video iPhone 4 are chiar un mic avantaj!

M-am distrat cu Siri si mi-a si recunoscut accentul (desi al meu aduce mai mult cu cel american, decit cel englezesc), dar nu este o functie pe care o voi folosi suficient de mult ca sa justifice (la acest moment) cumpararea unui iPhone 4S in defavoarea unui iPhone 4. Asa cum am mai spus, daca ai in buzunar un 3GS e timpul sa treci la 4S. Merita!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

18 Comments

  1. @Marius: Mai mult ca sigur 4S avea deschise o gramada de aplicatii iar celalalt nu.

    @Dodo: Acuma sincer, cat de mult crezi ca vei folosi SIRI?

  2. @Bogdan: ambele telefoane aveau multe aplicatii deschise. iPhone 4 avea inclusiv un GPS. Testul chiar a fost pe bune. Nu am incercat sa fac iPhone 4 sa iasa deasupra.

  3. Siri m-a dezamagit si nu pentru ca in romania nu are localizare pentru o gramada de lucruri (lucru stiut dinainte) si nici pentru ca nu prea imi intelege accentul englezesco-romanesc ci pentru ca atunci cand doresc sa creez o alarma, sau sa scriu o notita, etc am nevoie sa fiu conectat la internet. Pentru ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*