bloggerii tristi si spotul lor de campanie

ai vazut spotul cu bloggerii care vorbesc despre votare? mda, nu ai pierdut nimic daca nu l-ai vazut.

ideea de baza e buna (pentru ca vine din afara), dar scenariul si realizarea celui din romania este FOARTE proasta!

no offence pt cei care apar acolo. pe unii ii cunosc si merita tot respectul, dar se fac de ris aparind in asa ceva.

nu stiu cine le-a scris textele si cine a montat dar cu siguranta nu are nici cea mai mica idee. mai rau este ca bloggerii care apar acolo par sa spuna niste truisme dublate de nimcuri si idei goale. daca agatai 20 oameni de pe strada gaseai 5 care sa fie mai expresivi decit majoritatea bloggerilor din clip. tristetea se vede pe fata lor (cu exceptia lu piticu) care schiteaza un pufnit in ris la un moemnt dat.

daca traduceau textele clipului original facea o treaba mult mai buna. asa… mie mi-ar fi rusine sa public un asemena clip si apoi sa mai si zic ca sunt blogger…

clipul nu ma amuza, e prea lung, nu are continuitate, protagonistii nu sunt convingatori. nu au pus numele oamenilor si cum multi nu isi au poza pe blog … filmul pare sa fie o adunatura de necunoscuti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. @dan: vai, dar cu ocazie pe la noi, domnule Stefanescu?

    comentariul dumneavoastra tradeaza tristete. de unde atita ironie? oare sunteti printre cei care au scris scenariul patetic al clipului?

  2. ah, nu, dar imi place ca te consumi si vrei sa ne arati neaparat ca te pricepi la video, la blogging, la politica, la iphone, la femei, la wordpress, la teme wordpress, la macbuce…

  3. @dan: pai nu e pacat sa ratez ocazia sa arat ca ma pricep? macar pe blogul care imi poarta numele. doar asa atrag atentia oamenilor inteligenti.

    daca pe linga ei se mai gasesc si imbecili, inculti, patetici si frustrati care comenteaza aiurea .. nu e vina mea. oricum, unii sunt simpatici si se fac singuri de ris…

    si btw, nu ma consum deloc. sunt mai calm, lucid si modest ca niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*