iPhone 3G e de azi mai ieftin

ma refer la pretul unui iPhone 3G vandut in state, la negru.

in Florida iPhone 3G de 8GB se vinde cu o cartela de tip next sim cu numai 660 dolari. dar daca discuti cu vanzatorul el lasa si mai mult din pret. telefonul este deja jailbreakuit si functioneaza in orice retea.

pretul este mai mic decit cel al unui iPhone 3G deblocat de catre Orange – peste 610 euro.

merita sa-l iei? inca nu sunt convins ca varianta cu next sim este cea mai fericita. dar daca vrei un iPhone si nu ai alta solutie, atunci… merita.

vanzatorul respectiv nu avea modelul de 16 GB asa ca nu a stiut sa spuna care ar fi pretul terminalului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*