A noua planeta si povestile despre Nibiru

Exista informatii bazate pe analize stiintifice ca sistemul nostru solar ar avea o a noua planeta. Una care este de 10 ori mai mare decat pamantul si care are o cu totul alta orbita in jurul soarelui.

Aceasta planeta, deocamdata cunoscuta sub numele de “Planeta 9” ar putea face o rotatie in jurul soarelui odata la 10.000 pana la 20.000 de ani. Orbita ei o face acum aproape invizibila, sau cel putin greu observabila, dar atunci cand se va apropia de pamant am putea sa o studiem mai bine.

Partea mai interesanta este ca povestea asta se potriveste cu povestile SF legate de Nibiru – o planeta care ajunge in apropierea pamantului odata la 3600 ani. Unii spun ca ar ajunge foarte aproape, altii zic ca se va ciocni cu pamantul in secolul 21.

Partea asta e doar o mare teorie a conspiratiei si trebuie tratata ca atare. Poti sa citesti despre toate povestile pe Wikipedia.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*