WTF of the Day – Gazeta Sporturilor pe iPad

Explicatia clipului de pe YouTube se adreseaza, probabil, fanilor lui Becali. Sau, cel putin, celor care au IQ-ul mai scazut:

Instrument modern, imposibil de rupt la conferintele de presa de catre cei criticati in ziar, aplicatia de iPad a Gazetei va putea fi descarcata gratuit, dar abonamentul costa 2,99 euro pe luna si plata este singura cale de a accesa editiile. Pentru ca va contine articole in exclusivitate, pentru ca va arata asa cum nu ati vazut pina acum o aplicatie Apple din Romania, pentru ca lucrurile de calitate costa si pentru ca asa sintem noi, mai rai.

Ce e aia o “aplicatie Apple”?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Asa e si Paris Match… aplicatie gratuita insa cu abonament lunar… sper ca intr-un fel utilizatorii de ipad sa se simta jigniti… 90% din materiale sunt despre fotbalul din liga I, deci mocirla pentru cine?… oamenii care folosesc ipadul eu ii vad cu mult peste medie!

 2. Ei….asta o lună-două…când o să vadă că nu se abonează nimeni o să fie super-promoție…GRATIS… :)

 3. Asa cum e fotbalul romanesc… asa sunt si ziarele… de coma… vai de mama lor… Lucrez si eu in presa si de fiecare data imi vine sa vomit cand ma uit ce articole scot astia…. Dau din coate sa-mi gasesc un job sanatos…. o sa plec din presa asta mizera…

 4. Parca ii si vad pe meltenii care stau la terasa band bere la bustu’ gol, cu ipad-ul si subscriptia la aplicatie…hai sa fim seriosi…

 5. “bey, beey, adi, pai bey, cum adica cum sa vin eu sa iti explic, ma-ntelegi, cum vine din engleza aplicatie apple…pai baaaai adriaaan, e simplu, pac-pac ma-ntelegi, adica cum aplici marul baai, ma-ntelegi”

  …da stiu, cred ca e o slaba imitatie de becali… Stii ca nu ma invart in cercul cu pricina…stii vorba aia…prosti da’ multi. Apropo, becali stie ca poate sa taie telemeaua de oaie pe ipad? Ca are suprafata de sticla si se curata usor… Superb

 6. Singura chestie urata din toata chestia asta e faptul ca Becali a ajuns si pe blogul tau.
  Pacat mare.

 7. Mda…ce sa mai zic …eu cumparat …placut apps…bravo lor ca sunt in pas cu tehnologia si sper sa o tina asa…
  Nu zic ca e cea mai tare applicatie doar ca merita laudata initiativa sper sa tina cont de parerea noastra a celor care platim daca dorim ca nu este obligatoriu…si sa mentina macar pe aplicatie un profesionalism jurnalistic mai adecvat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*