Filmul “Jobs” cu Ashton Kutcher

Mie imi arata suficient de bine ca sa vreau sa-l urmaresc. Kutcher are imaginea si de multe ori are si vocea si accentul lui Steve Jobs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Exercitiu de imaginatie: arabii au dezvoltat tehnologia filmului la fel de mult ca americanii si vor sa faca un film despre ( eroul ) Osama Bin Laden ! Ce parere ati avea?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*