look for me on you tube

stiam cit de amuzant sau folositor poate fi you tube atunci cind vrei sa pierzi timpul, dar nu stiam ca e bun si pentru afaceri.

azi am auzit (cei drept in florida, in in romania) de cel putin 3 ori – persoane diferite in situatii la fel de diferite folosind fraza “look for me on you tube”.

evident se refereau la posibilitatea pe care you tube le-o ofera afacerilor lor de a se prezenta mai bine cu un video. pina la urma o imagine face cit 1000 de cuvinte iar un minut de video spune o poveste intreaga.

astept momentul in care neogen video sau trilulilu vor folosi afacerilor romanesti si vor fi indicate ca si carte de vizita virtuala intr-o conversatie.

apropo, cauta boio pe you tube. ai sa gasesti niste filmuletze bune si colectia se va mari in curind.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*