30 ani de Mac – reclama Apple filmata cu iPhone

Noua reclama Apple nu este pentru un produs anume, dar are un titlu sugestiv – “1.24.14”. Face, evident, referire la aniversarea de 30 ani a primului Mac.

“Thirty years ago Macintosh promised to put technology in the hands of the people. To celebrate Mac’s birthday, this film was shot around the world in one day, entirely on iPhone. Here’s to the next thirty.”

Update: Apple a publicat si un luung making-of al acestei reclame. Este de fapt o pagina in care sunt explicatii pasii, echipamentul si tehnologia din spatele acestui film.

Acest clip spune povestea din pagina, pe video:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*