Prima aplicatie romaneasca pentru iPad

boio.ro a intrebat Developerii romani ce ar scoate ei pe piata, daca Apple lanseaza peste 3 zile un iPad. Raspunsurile lor nu numai ca sunt surprinzatoare, dar scot la iveala citeva informatii noi, in exclusivitate.

Robert Neagu a declarat pentru boio.ro ca ar scrie un Joc Multi-player, in stilul board Game, bazat pe capacitatile de interactionare cu tableta.

Alex Brie vrea sa porteze mai intai aplicatiile lui actuale (“Self Help Classics”) si apoi sa se ocupe de o aplicatie-unealta pentru graficieni. Apropo, Alex a lansat Mika’s Gem Run – un super joculet gratuit pentru iPhone.

Cristian Ivan de la Codesignum vrea sa lanseze o aplicatie la care in momentul de fata lucreaza in varianta iPhone. Si cu ocazia asta mai afli o informatie in exclusivitate:

“Prima aplicatie de tablet pe care o pregatim este o aplicatie de management de retea, care descopera device-uri si multe informatii despre acestea si care apoi se pot monitoriza dupa IP si port-uri TCP sau UDP. Aplicatie contine de asemenea utilitare de retea gen: traceroute, ping, whois, DNS, calcul subnet samd. In general cam tot ce are nevoie un administrator de retea.” a declarat Cristian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*