Prima aplicatie romaneasca pentru iPad

boio.ro a intrebat Developerii romani ce ar scoate ei pe piata, daca Apple lanseaza peste 3 zile un iPad. Raspunsurile lor nu numai ca sunt surprinzatoare, dar scot la iveala citeva informatii noi, in exclusivitate.

Robert Neagu a declarat pentru boio.ro ca ar scrie un Joc Multi-player, in stilul board Game, bazat pe capacitatile de interactionare cu tableta.

Alex Brie vrea sa porteze mai intai aplicatiile lui actuale (“Self Help Classics”) si apoi sa se ocupe de o aplicatie-unealta pentru graficieni. Apropo, Alex a lansat Mika’s Gem Run – un super joculet gratuit pentru iPhone.

Cristian Ivan de la Codesignum vrea sa lanseze o aplicatie la care in momentul de fata lucreaza in varianta iPhone. Si cu ocazia asta mai afli o informatie in exclusivitate:

“Prima aplicatie de tablet pe care o pregatim este o aplicatie de management de retea, care descopera device-uri si multe informatii despre acestea si care apoi se pot monitoriza dupa IP si port-uri TCP sau UDP. Aplicatie contine de asemenea utilitare de retea gen: traceroute, ping, whois, DNS, calcul subnet samd. In general cam tot ce are nevoie un administrator de retea.” a declarat Cristian.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*