Adevaratul cost al unui iPhone

Un grafic interactiv facut de Jen Rhee. Ce parere ai?

Created by MBAonline.com

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. m-am uitat doar la ultimul link de la ‘surse’. in acel articol nici macar nu este specificat cuvantul iphone. se spune de echipamente electronice. deci e valabil si pentru un calculator de buzunar. iar sa generalizezi spunand ca aia care si-au cumparat ultimul 4s pur si simplu au aruncat LA GUNOI iphone 4, e mai mult decat stupid.
    macar are talent la prezentari daca la ce pune in ele nu prea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*