cum se va numi noul device Apple?

MacTable, iTablet, iSlate, iPad sau Big-ass iPhone sunt mumai citeva dintre numele care i s-au dat jucariei inca inexistente a Apple.

Tu cum crezi ca se va numi? Hai sa vedem cine ghiceste. Confirmarea, pe boio.ro, in numai 5 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

  1. IPad. ISlate nu pt ca “slate” a fost folosit de către hp deja, iTablet nu pt ca nu sta in firea Apple sa folosească o denumire standard pt produsele lor. MacBook, iPhone, iMac… Get it?

  2. @bogdan: produsele care merg pe Mac OS X (chiar si versiuni modificate) se numesc cu Mac. daca va rula Mac OS, atunci se va numi MacTablet, MacSlate etc.
    produsele bazate pe iPhone OS au “i” in fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*