ipod-uri noi, preturi mai mici la macBook si o surpriza

gata. din titlu am spus totul… : )

anyway, sunt numai zvonuri bazate pe o conferinta apple ocazionata de prezentarea rezultatelor financiare ale companiei. pt ca nu ne intereseaza cifrele si alte blah, blah-uri trecem la informatiile care dau idei…

baietzii de la apple spun ca ii asteapta un viitor si mai luminos mai ales ca in urmatoarele luni vor fi scoase pe piata produse noi-noutze. ce poa sa fie nou? un macTablet? hmmm, oarecum neinteresant. e ca si acum am avea un MacBook Air la care tastele sunt inlcuite de un multi-touch display. zvonuri au mai fost, dar ca si pe MBA il vad doar ca pe o jucarie cu un target de alt nivel… material si cu alte nevoi tehnice.

pe de alta parte, un macBook si un macBook pro nou, cu procesoare mai bune (probabil centrino 2), baterie mai buna si alte jucarele noi, nu sunt de neglijat.

se zvoneste in targ si ca laptopurile aminite mai sus vor avea parte de reduceri de pret de 100 pina la 200 de dolari.

aaa si iPod cica o sa aiba mai multe culori iar iPod Touch scade in pret. mda, si ce daca…

sper ca apple sa se miste cu talent cu lansarile astea. nu de alta dar m-am apucat sa vind laptop HP si caut sa-mi iau un macBook Pro….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @adi: al meu merge excelent iar HP support in USA e excelent. de fiecare data cind am avut ceva de aflat sau nevoie de v-un driver le-am gasit cu ajutorul live-chat-ului lor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*