Ziua marelui concurs

1 August are o semnificatie speciala. Tocmai de asta, fac cinste.

Ora la care ma nasteam eu in urma cu 31 ani va fi ora la care vor fi publicate informatiile. Cine e pe receptie, are numai de castigat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

 1. sal adi
  La multi ani !
  sa o tii tot asa, cine stie, poate iti face apple vre-o oferta :)
  glumesc, multa sanatate si bafta in toate

 2. La multi ani ADIIII … tine`o tot asa k faci bine ce faci :P .. sa ai parte doar de reusite si impliniri in viata .. besT :> !!!

 3. La multi ani! Unde te-ai nascut, e ziua ta de o ora si 37 minute(cel putin dupa ceasul meu), asa ca La multi ani inca o data, si… cine stie: poate e ora cea norocoasa!;)
  Oricum cele mai bune urari pentru tine cu aceasta ocazie!

 4. La multi ani, domnule Boiogu! 31 de ani si cateva minute, daca nu ma insel! E ceva! Multa sanatate si mult noroc!
  Iti multumesc pentru munca depusa, de atata timp, pentru a ne tine pe noi, cititorii boio.ro, la curent cu tot ce inseamna Apple/Mac/iPhone!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*