OpenAppMkt – un pas inapoi?

Iti mai aduci aminte cum era cind aveam webapps? Rulau toate in Safari si eram tare bucurosi sa le avem. Odata cu aparitia aplicatiilor toata lumea a uitat de webapps. Si pe buna dreptate.

Dar acum poti sa rulezi aplicatii (inclusiv Safari) in background si asta aduce iar aplicatiile web in prim-plan.

OpenAppMkt este un fel de AppStore sau Cydia complet legal care nu face altceva decit sa stringa la un loc aplicatii care in mod normal ruleaza in Safari. Ideea e interesanta, dar mi se pare ca ne cam duce un pas inapoi.

Ca sa instalezi OpenAppMkt trebuie sa mergi pe site-ul (openappmkt.com) lor de pe iPhone si sa urmezi pasii de acolo – faci un shortcut pe Home Page pt OpenAppMkt. Interfata e asemanatoare cu cea a unei aplicatii. Avantajul este ca odata ce alegi sa instalezi un App, OpenAppMkt te pune sa faci un shortcut pe home page si apoi poti sa lansezi jucaria in Safari, direct in Full Screen Mode.

OpenAppMkt iPhone Webapp Demo from Teck on Vimeo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*