Concursul de 1 August

Postul asta era programat sa intre pe boio.ro la ora 3:45 AM – atunci cind m-am nascut eu. Din motive tehnice, el intra cu 20 minute mai tarziu.

Asadar, fac cinste cu promo-coduri de ziua mea. Tot ce ai de facut este sa dai redeem la codurile de mai jos. Cine le ia primul, ala beneficiaza de ele. Frumos ar fi sa iei numai ce ai nevoie, dar nu pot sa impiedic lumea sa-si faca de cap. Tot ce pot sa-ti cer este ca atunci cind ai folosit un cod sa lasi doua vorbe mai jos ca sa nu mai incerce si altcineva.

Codurile au fost oferite castigatorilor de pe boio.ro si cum ei nu le-au revendicat pina acum, riscam sa le las sa expire. Poate ca tu ai nevoie de ele.

Toast Shooter:

HTFKAFWJJJPR

AH3H6NWAHJM7

FJW7P6ETHE4E

33LTR39R6APA

HTX4H9EX374H

PXA7EJYJTYTK

iLearnWords:

J3X3Y9HJKMF9

Stiri Romania:

3TMYXT3X4KFT

34XL3TNP6AE9

KFHHM4L6JHR9

XNWAATJ4K4WR

Download Meter:

F9TMEWRFHKKK

J9NEFXLNWYJT

MiniDraw HD:

AFL4TKM4K4ML

KHX6M7PJX3RP

37WEX6RXYTHX

YE7946494MNH

iTraceur:

LMWPNA7ETXFH

Ultimate Phone Specs:

LA496TAH67KT

Romanian Poems:

NEWE7NLYJM7Y

3TK9FLL39WE3

Multumesc tuturor celor care mi-au trimis emailuri, tweet-uri si mesaje. Unul dintre cele mai bune cadouri, pe care le primesc in fiecare zi este faptul ca reveniti pe boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. La multi ani! Sa fiti sanatos si tot ce va doriti sa se indeplineasca!

  F9TMEWRFHKKK Download Meter.

  Multumim pentru acest cadou!

 2. La multi ani si multa sanatate, fericire si tot ce va doriti!

  Am luat primul cod de la Download Meter, F9TMEWRFHKKK. Se poate introduce codul si de pe iPhone? nu am un pc autorizat in zona care sunt.

 3. multa sanatate si la multi ani! ar fii trebuit sa facem noi cadouri nu tu :) , iti multumim ptr informatiile oferite si ptr surprizele pe care le faci. XNWAATJ4K4WR , PXA7EJYJTYTK. daca sunt libere , unu dintre ele care crezi tu de cuvinta, respect pentru munca si efortul depus

 4. La Multi Ani !!!

  Vroiam shi io un cod pentru Download Meter dar nu prea stiu cum sa il bag
  Am Iphon 3g inreg pe Romania

 5. La multi ani Adrian! :) Sa ne traiesti si sa ne scrii in continuare :D

  PS : Cum dai redeem? Astia mai noobi ca alde mine nu stiu ce sa faca :P

 6. @BogdanD: in iTunes, in coltul dreapta sus ai adresa ta de email. apesi pe sageata de linga si dai redeem. in pagina nou deschisa bagi codul si downloadezi aplicatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*