Windows 8 Fast boot

Un angajat Microsoft ne arata cit de repede booteaza Windows 8. Nu stiu daca e doar un skin pentru un browser gen chrome OS sau sistemul de operare in sine, dar se misca repede.

Dupa asta o sa stai sa astepti 5 minute sa se incarce anti-virusul, widget-ul de vreme si de ceas si tot ce mai are Windows in Taskbar.

Just kidding.

Eu unul astept sa vad cum va fi varianta finala si daca astfel de video-uri sunt doar povesti de adormit userii sau realitatea unui sistem de operare nou de la Microsoft.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Suna prea bine ca sa fie (acum) adevarat.
  Stiam o placa de baza care boot-eaza pe baza unor informatii tinute intr-un eprom, in maxim 5 secunde Deci era un fel de hibernate.
  Poate totusi Microsoft a facut un sistem de operare atat de performant, insa sincer chiar nu cred totusi.

 2. @gLauR: MacBook Air booteaza in OS X in momentul de fata in doar citeva secunde. Dar la OS X dupa acele citeva secunde poti sa te apuci de lucru. Ma tem la WIndows nu va fi la fel.

 3. Eu ma tem de acelasi lucru. Dar sa speram ca nu va fi asa. Un alt lucru pe care l-am observat: Asta e clipul original? ASA planuieste Microsoft sa-si convinga clientii? Cu un clip in 480p, fara un inceput, gen sigla Microsoft… asta ca sa para macar, ca e ceva profesional, si nu e un clip facut de un fan… Credeti ca prin stilul asta de prezentare a noilor produse Microsoft isi va ajuta vanzarea…? :))

 4. si un windows 7 poti sa’l ti sa buteze in maxim 10 sec, si asta la la mult timp de la instalare. Trebuie doar sa stii cum sa’ti organizezi set up si boot. In win 8 e vorba de salvarea kernelului intr’un fisier hiberfie. Saptamana asta e Build Microsoft, vedem mai mult care va fi strategia microsoft

 5. Am aflat configuratia laptopului:

  Intel Core i7-2620M, 8GB, 160GB SSD

  Deci slabe sanse sa booteze rapid pe un laptop normal.

 6. Am vazut clip-ul ieri, pot sa spun ca e foarte tare faza cum se incarca… daca ar fi adevarat.. pot sa spun ca Microsoft inca nu a murit…

  Mai e o faza ce imi place la Microsoft.. este vorba despre noul Mouse pe care la scos :)

 7. and? degeaba boot in cateva secunde, daca iti “haleste” pre multi GB de RAM; faza asta cu boot in cat mai putine secunde este doar una din categorrile de test pt un OS; ce-ar fi sa facem un benchmark si la UI human interaction; sau search engine; sau app startup…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*