Primiti cu cutremurul?

De cind am ajuns in tara au fost vo 3 cutremure. Unul dintre ele chiar in Dobrogea. Nu le-am simtit, dar am citit despre ele pe Twitter. Au fost cutremure mici, dar trebuie sa fim constienti ca odata si odata va veni si unul mare.

Am dat astazi de un reportaj de Vlad Ursulean care spune multe despre asta. Iti recomand sa-l vezi si sa incepi sa te gandesti mai mult la subiectul asta.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

  1. incdfp raporteaza aproape zilnic cutremure in romania , mai ales in Vrancea. Intr-un fel este bine ptr ca se elibereaza tensiuni treptat insa clar unul mare va veni , acum cand …nimeni nu stie …

  2. Superb realizat!
    Eu sunt pentru informarea populatiei prin orice mijloace. Ca numai asa ii scuturam pe oameni sa realizeze si sa faca ceva si pentru ei.
    MA ofer voluntar!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*