Crucial Systems implementează Microsoft 365 pentru firme. Care sunt abonamentele oferite și ce aduce fiecare dintre acestea

FOTO itkannan4u

Microsoft 365 este o soluție cloud sigură, economică și fiabilă pentru colaborare în timp real și lucru securizat de aproape oriunde. Microsoft 365 include Microsoft Teams, e-mail de afaceri, spațiu de stocare în cloud și aplicații Office familiare cu opțiuni de securitate avansate. Poate fi utilizat pentru a discuta, a apela, găzdui, întâlniri online și colabora în timp real.

Prin utilizarea Microsoft 365 este îmbunătățită și accelerată comunicarea internă și externă, se lucrează cu persoane de aproape oriunde, utilizând aplicații Office bazate pe cloud, este păstrată legătura prin videoconferințe, chat și apeluri, precum și prin e-mail.

De asemenea, informațiile de afaceri sunt protejate cu tehnologia în care puteți avea încredere. Astfel, datele sunt protejate împotriva programelor malware, accesului neautorizat și ștergerilor accidentale, utilizând protecții incorporate. Este protejată identitatea utilizatorilor prin activarea autentificării prin mai multe metode. Totodată, sunt optimizate costurile și gestionarea cu o singură soluție sigură pentru lucrul în echipă.

Serverele locale și software-ul independent sunt înlocuite cu o singură platformă complet gestionată.

“În zilele noastre, mai ales în sectoarele unde concurența este acerbă, (și unde nu e?), mai ales unde este nevoie de productivitate, (și unde nu e?), mai ales în condiții de lucru la distanță (și cine nu a apelat la așa ceva în ultima vreme?)- este acută nevoia de soluții simple, eficiente și securizate care să ne permită să ducem la bun sfârșit, dar și la timp și de calitate a proiectelor de zi cu zi”, a declarat Cătălin Anghel, Director Vânzări Crucial Systems.

Crucial Systems oferă mai multe tipuri de abonament.

  • Abonamentul Basic de 5 euro pe lună oferă toate aplicațiile office web și mobil, stocarea și partajarea fișierelor, asistență și implementare, instrumente pentru gestionarea afacerii.
  • Abonamentul Standard de 10 euro pe lună oferă totul din versiunea Basic plus versiuni desktop ale aplicațiilor office, e-mail și calendar, securitate.
  • Abonamentul Premium de 18 euro pe lună oferă totul din versiunea Standard la care se mai adaugă securitate avansată, gestionarea dispozitivelor și instrumente de lucru în echipă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*