What Flower – o aplicatie romaneasca pentru iubitorii de flori

OK, chiar daca nu esti iubitor de flori, dar vrei sa stii ce buchet sa-i iei prietenei sau sotiei de Sf Nicolae aplicatia asta este numai buna de castigat.

In plus, e facuta de o echipa developeri – designer romani, asa ca merita atentie marita.

What Flower costa numai 99 centi in AppStore si beneficiaza de o interfata care nu are nimic de a face cu butoanele clasice. Totul este custom made si foarte placut de utilizat. Aplicatia de ajuta sa afli totul despre o anumita floare, poti sa salvezi liste de flori favorite pentru cei/cele dragi, poti sa compari plantele si multe altele.

Una dintre functiile cele mai utile este cea de identificare a unei flori necunoscute. Poti sa dai cautare dupa culoare, nume, sentimentul pe care ti-l lasa sau semnificatia ei.

What flower a fost desenata si construita de Cake Break (Radu Oprea, Ovidiu Naclad, Larisa Mazilu si Dragos Bardac). Ei au pornit de la zero pentru ca nu aveau niciun fel de experienta in programare.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru What Flower. De data asta le dam repede pentru ca ai nevoie de aplicatia asta de Sf Nicolae, nu?

Lasa un comentariu mai jos si spune-mi floarea preferata. Ceva gen “zambila” e suficient. Castiga comentariile 1, 3 si 5.

update: castigatorii sunt: Radu, Nargea Sebastian si Andy. Ii astept cu un email pina pe 9 decembrie pentru a-si revendica promo-codurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Concursul de vineri dimineata | boio.ro
  2. What Flower primeste editie de Craciun | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*