Concursul de vineri dimineata

Hai sa-ti dau ceva de lucru inainte de weekend. Dupa cum stii, premiile de pe boio.ro pot fi revendicate in 3-4 zile de la anuntarea castigatorilor. Asa ca poti sa multumesti uitucilor ca nu si-au ridicat promo-codurile.

Poti sa revendici orice cod din cele de mai jos. Singurele conditii sunt sa iei doar ca iti trebuie si sa lasi un comentariu mai jos, ca sa stie lumea ce cod este luat si care mai e disponibil. Important este sa te grabesti! Primul venit / primul servit…

Ultimate Motorcycle Specs

EXMT73TH6AA7

M93T7YPF76EK

99YHJKNMRPF6

HJXNMA3WEY7M

KLJ69J3KENTH

66FN7K9WMX6W

Ultimate Wrestlers Collection

A4M4FJ9YL7HR

9P3X4HNX9EXL

6REH4A3YFAL6

9JNY7L7LTHK7

3MN3NE96EHLX

KYYNRKPELYHW

What Flower

NTL6XR9HY4L9

A4WWA44F9P3K

JLFPFR4TMNL3

TE6946RAP7Y3

FRXJHT6T4LWW

Nu ai castigat? No worries! urmeaza o gramada de concursuri pe boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. hmm ciudat..am un cont de UK si cand bag codu imi zice “This code is only valid for customers of the [?] store”..ce-o fii cu semnu intrebarii? parca le-au facut sa mearga cu orice cont de itunes din orice tara nu?

  2. salut.multumesc adi.am luat cate un cod din primele doua aplicatii si a mers.e primul cod de la prima aplicatie si primul cod de la a doua aplicatie.erau singurele coduri neluate.

  3. Salut Adrian,
    si eu am aceeasi problema ca Andrei. SI am cont pe Ro.

    @ LMA : intri in itunes store de pe calculator si ai acolo un link: Redeem . In dreapta la Quick Links

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*