What Flower primeste editie de Craciun

Vezi la finalul acestui post cum poti sa castigi una dintre cele 5 licente. Concurs fara twitter ;)

Ti-am mai povestit despre What Flower – aplicatia iubitorilor de flori facuta de o echipa de developeri/designeri romani.

Zilele acestea What Flower are un update major si a devenit editie speciala de Craciun. Developerii romani au semnat un parteneriat cu un portal de vanzare de flori din Chicago care furnizeaza imagini excelente cu buchete.

Editia de Craciun ofera suggestii de buchete potrivite pentru sarbatorile de iarna cu diferite combinatii de flori. In plus, daca nu gasesti un buchet pe gustul tau, poti sa creezi unul si ti se ofera sugestii de flori individuale care se potrivesc cu sezonul. Userii din afara Romaniei pot sa comande buchetul direct din aplicatie pe magazinul Portalului mentionat mai sus.

Astept momentul in care developerul va avea o colaborare cu un site similar din Romania pentru ca si noi sa putem comanda flori direct de pe iPhone.

What Flower costa doar 1 dolar in AppStore, dar boio.ro pune la bataie 5 coduri pentru Cititorii care vor sa-si impresioneze prietenele/sotiile cu un buchet frumos de Sarbatori. Lasa un comentariu in care sa spui de ce ai nevoie de aplicatia asta. Cele mai interesante comentarii intra in tragerea la sorti de pe 24 decembrie.

update: castigatorii sunt: Drey, chupakbra si Bogdan. Ii astept cu un mail pina pe 28 decembrie pentru a intra in posesia codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. As avea nevoie de aceasta aplicatie deoarece cu ocazia sarbatorilor de iarna mama si logodnica mea merita toata atentia si dragostea mea si fiindca dragostea nu intotdeauna se exprima prin cuvinte as dori sa las un buchet special de flori sa vorbeasca in locul meu si sa le sopteasca prin frumusetea lor ca ele (mama si logodnica) sunt cele mai importante persoane din viata mea

  2. Well, cand vreau sa-mi surprind sotia cu un lucru nou, ma uit in aplicatie la semnificatia anumitor flori, fac buchetul si apoi ii explic de ce i-am adus un buchet asa de “semnificativ”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*