Un desert pentru Typography geeks

Nici nu vreau sa ma gandesc cite zeci sau sute de ore au fost investite in crearea clipului astuia. Melodia e catchy si imaginile gadila placut orice typo geek.

Se cheama Kinetic typography music video si a fost facut pentru melodia “Shop Vac” a lui Jonathan Coulton.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Super filmuletul. Mai ales ca observ usor, usor un trend de reclame stil anii ’50, America. Nu e rau, am vazut stilul asta si pe site-uri.

    Nu, nu sint fan typography.

1 Trackback / Pingback

  1. Shop vac » OLiX.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*