vrajeala cu bradu

de ce ne place sa exageram asa? ce e cu toata vrajeala cu bradul cel mai inalt din europa?

eu sunt sigur ca exist si brazi mai inalti, dar aia care ii au nu fac atita tambalau.

pe de alta parte, aia chiar nu aveau ce face cu atitia bani?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cred ca de data aceasta te inseli.Asa cum si eu m-am inselat asupra numarului de participanti,nu au fost 25.000 ci peste 65.000.Daca afli ca in Europa este unul mai inalt iti promit ca-l mananc.Baietii sunt vaccinati si fac ce vor cu banii lor.Cred ca au facut bine ridicand acest brad in Bucuresti.De ce oare ne place sa exageram asa?

  2. andrei, tu stii f bine ca au facut asta doar pt a-si face reclama. dar sa zici ca ai cel mai inalt brad nu prea merge.

    sau merge, daca omiti anumite amanunte. e cel mai inalt brad de craciun? sau cel mai inalt pom impodobit la data de 1 decembrie. ce te faci daca pun si francezii un pom in mijlocu parisului si ala e mai inalt. nu cred ca banca noastra are monopolu pe pomii inalti din europa…

1 Trackback / Pingback

  1. vrajeala cu bradu - confirmata | boio.ro - BLOG mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*