asus eee pc de 8 giga pe piata

si costa doar cu 100 de dolari mai mult. asta in statele unite. in romania probabil va ajunge cu vo 5 milioane mai mult.

la 8 giga deja ne rasfatam. poti sa bagi frumos un xp sau un ubuntu si sa-ti faci de cap. plus ca asus eee pc are webcam si toate cele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. I hate them.Ori e laptop ori e tel, cel mult palm top, da sa, nici una nici alta.:-?? dar na, sa zicem pentru femei o fi altceva, dar mine personal, nu mi se potriveste

  2. Prea mult, prea puţin, nu contează. E atâta de cute :) dacă nu aş avea alte investiţii de făcut, pe bune că ar ajunge unul şi la mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*