ultima moda: torrents pt telefonu mobil

si nu orice telefon. utilizatorii de iPhone vor avea un astfel de cadou in curind.

fiind vorba de o aplicatie open source, ea va fi cu siguranta dezvoltata si pt alte telefoane mobile. cele care vor rula viitorul Android OS vor avea si ele torente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Chestia asta exista deja, doar ca nu stii tu.Eu stiu de cel putin 1 an si ma refer la telefoane cu un sistem mai vechi (s60 de la nokia).

  2. Sa fim seriosi, ce warez putem face pe telefon, pe 8 GB ? Cand ma ocupam si eu cu warezul si restul tacamului nu imi ajungeau 100 GB, dar 8 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*