iPad 2 in Romania

Update: iPad 2 este vandut de dealerii Apple in Romania, iar Vodafone are reclame peste tot cu oferta lor de Internet pentru iPad.

Pretul oficial pentru iPad 2 incepe de la 2099 RON pentru versiunea WiFi si 2649 RON pentru 3G.

E doar un post pe Twitter de la cineva care are legaturi cu Vodafone. Post care a fost sters in 45 secunde.

Concluzia: vine. Ramane de vazut daca pretul va fi de Romania sau unul de bun-simt.

update: La citeva ore dupa ce am postat acest articol Vodafone a anuntat printr-un comunicat de presa prin care anunta noi planuri tarifare de mobile data pentru iPad.

Appcom si dealerii Apple din Romania ii fac deja reclama pe site-urile lor.


Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Oficial iPad 2 vine in Romania pe 24 Iunie, vezi apcom.ro Ca vine si la vodafone nu-i mare scofala daca oricum deja se vinde si oficial.

  2. @NB200: eu nu il gasesc pe apcom. ai un link?
    Din cite stiu, iPad 2 nu se vinde oficial in Romania. Niciunul dintre cei care il vand nu il iau de la Apple, cu acordul Apple.

  3. deci pana la urma cum sta treaba cu emag? ca vad ca sunt colaboratori ai vodafone. ei si istyle.

  4. Era timpul sa apara si la noi IPAD2… Pretul este unul decent la fel ca in Marea Britanie, Franta etc. mai exact 2099 pentru Ipad2 simplu 16GB si 2649 pentru Ipad2 cu 3G 16GB. Apple Smart Cover se vinde cu 191 lei.

  5. http://www.istyle.ro Apple iPad 2 Wi-Fi +3G 16GB – Black 2.649,00 RON (cu TVA),
    Apple iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB – Black 3.099,00 RON (cu TVA) Apple iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB – Black 3.549,00 RON (cu TVA)…..si asa mai departe…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*