Moshi Clearguard – Keyboard protector-ul ideal

Am MBP de 2 luni juma. De atunci caut o metoda de a proteja tastatura. Pe piata exista o gramada de Keyboard Protectors de silicon. Firme precum iSkin, Zcover si altele iti pot trimite astfel de jucarii imediat, cu preturi de la 25$ in sus.

Marele dezavantaj al skin-urilor de silicon este ca sunt foarte groase asa ca trebuie sa apesi pe taste “mai hotarit”. In plus, unele sunt prea groase si nu stau bine pe taste, lasa urme pe ecran sau iti ascund lumina de sub taste. ca sa nu zic ca arata urit.

Am dat din intimplare de Moshi Clearguard si dupa ce am studiat-o juma de ora m-am dus sa plasez comanda la ei pe site. Din pacate nu aveau produsul in stock asa ca a trebuit sa astept o saptamana. A meritat din plin!

Moshi Clearguard vine intr-un ambalaj de carton care o tine intinsa. Toate protectoarele de tastatura din silicon sunt fie impaturite, fie infasurate asa ca atunci cind le asezi pe taste, trebuie sa mai astepti vo 3 zile ca sa se “aseze” ca lumea. Apple a facut toate tastaturile de la MB Air, macBook si MBP unibody pe aceleasi dimensiuni, asa ca toata povestea cu cautarea e mai simpla.

Producatorul jucariei zice ca are numai 0,1 mm grosime, adica 1/5 dintr-un protector de silicon. E transparenta si poti sa o speli cu apa. Mi s-a atras atentia ca laptopul se poate incinge de la ea. Dupa 36 ore de folosire (cu intreruperi, evident) am observat ca nu afecteaza in nici un fel temperatura sistemului. si e foarte comoda la tastat. Si da, ca orice alt keyboard protector salveaza tastatura de lichidele varsate accidental, sau praf si alte impuritati care pot intra sub taste.

Cred ca astia sunt cel mai bine cheltuiti 20 dolari din ultima vreme.

Mi s-a parut destul de funny momentul in care am cerut parerea a doua persoane diferite despre tastatura mea. S-au uitat si mi-au zis ca e in regula. Abia cind le-am zis ca are peste ea un keyboard protector si-au dat seama ca tastaura nu era descoperita. Asta spune ceva in plus despre calitatea Moshi Clearguard.

PS: in toate cele 3 poze de mai sus tastatura e acoperita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. @ sweetshadow:

    cred ca jucaria asta… completeaza design-ul apple. in plus protejeaza f bine tastele de grasimea mainilor si alte chestii, asa ca MacBook pro-ul meu va arata ca nou pentru ani buni de-acum inainte.

  2. Mi-ai adus aminte de babele din Romania care isi tin telecomanda in folie :))

    Dar realitatea este ca varsarea de lichide este periculoasa si cand dai atatia bani pe el, iti inteleg ingrijorarea.

  3. sa nu se ingalbeneasca toate foliile tale, si invisible shield ce ai tu e la fel de puternic sa zic asa, ca si cel de pe ecranu iphone-ului? daca da, merita toti banii.

1 Trackback / Pingback

  1. Tutorial: Invisible Shield pentru MacBook Pro Unibody | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*