iTunes afiseaza acum tot ce ai cumparat la “Purchased”

O noua pagina din iTunes stringe intr-un singur loc toata muzica, aplicatiile si cartile cumparate sau downloadate vreodata pentru fiecare Apple ID.

Partea cea mai buna este ca tot acolo apar si aplicatii care nu mai sunt de mult in AppStore.

Aplicatiile si jocurile pot fi sortate dupa iPhone/iPad si in ordine alfabetica sau a download-ului original. In acelasi timp, poti sa le vezi pe toate sau doar ce nu ai deja pe computer. Cu ocazia asta am aflat ca am downloadat/cumparat 33 carti si 776 aplicatii sau jocuri.

Daca ai reinstalat sistemul de operare si ai uitat sa salvezi aplicatiile, muzica si cartile din iTunes acum le poti re-downloada pe toate cu o simpla apasare de buton. Stiu ca odata cu iCloud ai asta pe iDevice-uri, dar e bine ca ti se da posibilitatea sa le descarci pe computer si apoi sa le pui pe toate jucariile tale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. iTunes iti arata ce ai cumparat! » Dante's Blog - iPhone ruined my social life!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*