Vezi muzica

Daca iti place chitara si iPhone nu trebuie sa ratezi clipul de mai jos. OK, si daca nu iti plac, tot e genial :)

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Asta e sunetul cel mai cel mai cel mai curat! Din chitara rece se nasc rockerii adevarati! Asa se incepe muzica rock: acorduri! Ceea ce vedeam e refreshul camerei ce imita Waveformul-ul (osciloscopul clasic). super tare ideea si e bun chitaristul asta. a cantat ceva bucati din melodiile de la Led Zeppelin si ceva din Hendrix!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*