in cautare Firefox-ului perfect

nu prima data cind scriu despre Firefox si despre Add-ons care merita bagate in seama.

Greasemonkey si Greasefire a ajuta foarte mult, dar intotdeauna caut (si de obicei gasesc) lucruri foarte interesante. Pina in urma cu o luna juma nu aveam curaj sa folosesc Beta din Firefox 3.1 pentru ca multe dintre extensii nu erau compatibile, dar am gasit o jucarie care ma ajuta sa le instalez fortat. Guess what? nu am avut nici o problema pina acum!

Nightly Tester Tools are mai multe functii foarte folositoare: pe mina ma incinta faptul ca poti sa dai “override compatibility”, sa exporti liste de add-ons sau sa setezi titlul paginii.

Extensia m-a ajutat sa trec la Firefox 3.1 beta 2 fara probleme si sa am o experinta foarte buna.

Am descoperit recent “Menu Editor” si deja am o experienta mai placuta in browsing. Extensia iti editeaza meniurile contextuale pentru mai toate cele din Firefox. Si cum toate extensiile isi facusera cuib in meniul meu contextual, aveam o lista luuunga. Mai mult, cu “Menu Editor” poti sa refaci ordinea functiilor din acel meniu.

“Font Finder” ma ajuta sa identific un font bun gasit pe un site, iar ColorZilla imi spune ce culoare (in hex si nu numai) e un pixel oarecare de pe ecran. Amindoua sunt utile cind esti in cautare de idei noi de design.

Ai alte idei de extensii bune? Lasa-le mai jos, in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Eu foloses foarte mult Bugmenot( te ajuta sa te loghezi pe siteurile sau pe forumurile care iti cer parola si user ). Mai folosesc si Fastdial care pune intr-o pagina thumbnailurile la siteurile tale preferate .

 2. shiretoko este ultimul update firefox. vad ca nu se mai numeste 3.1 si au trecut la 3.5b4

 3. Sal, folosesc multe addon-uri printre care:
  -Tab kit, care te ajuta in cazul in care esti unul care deschide foarte multe tab-uri in Firefox(Le grupeaza)
  -Measure It, masori dimensiunea diverselor lucruri din webpage.
  -Firebug – pentru editare css a paginii web si identificarea in codul HTML a obiectelor din pagina WEB
  -Cooliris – pentru cautarea de fotografii, un excelent addon pentru rasfoirea fotografiilor cu interfata 3D
  -Lastpass – Manager de Login-uri si autocompletare de formulare online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*