iOS 4.3.4

Apple a lansat in urma cu doar citeva minute noul iOS 4.3.4. Este foarte putin probabil sa aduca ceva nou pentru useri, in afara rezolvarii problemelor cu un .pdf care poate sa creeze probleme daca e deschis in Safari.

Pe de alta parte update-ul inchide portita de intrare pentru JailbreakMe. Daca te bazezi pe Jailbreak si unlock, nu face update direct din iTunes. In plus, salveaza-ti SHSH pentru 4.3.3.

Daca ai nevoie de iOS 4.3.4 il poti descarca direct din iTunes sau de pe www.getiOS.com.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*