Midori Traveler’s Notebook

Stii deja ca imi plac carnetele, iar jucaria asta este… imperfectiunea desavarsita :)

Daca esti pasionat de note si carnete, trebuie sa vezi ce poate sa faca un Midori, carnetul japonez care se ingrasa si accepta tot pui in el.

Dupa ce vezi video de mai jos, uita-te si la grupul asta de pe Flickr si vei ramane impresionat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Stii cumva daca gasesc in Romania, comercializat de o companie nationala? M-ar interesa sa il am la 24h de la plata. Am gasit pe Amazon, dar dureaza pana intru in posesia “componentelor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*