Verdict! Apple castiga 290 milioane dolari de la Samsung

Procesul dintre Apple si Samsung s-a rejudecat , iar juratii au decis acordarea de daune in valoare de 290 milioane dolari.

Totalul sumelor castigate de Apple pina acum de la cei care i-au copiat ajunge la 900 milioane dolari.

The retrial is a followup from last year’s case that saw Apple being awarded $1 billion in damages before Judge Koh ruled the jury miscalculated by more than $400 million. Apple came into the retrial seeking an additional $379 million while Samsung claimed it only owed a mere $52 million.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*