Probleme cu iPhone 4 in Romania?

iPhone 4 a inceput sa apara si in Romania. Ai unul? Felicitari! De unde l-ai luat si cu cit?

Altceva e mai interesant de stiut: se aplica povestea cu Antennagate si in Romania? Pierzi semnalul daca il tii intr-un anumit fel?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. @l1mbr1cul29roz: Incearca un hard reset. daca nu merge pe cale software poate ca e o problema hardware – mergi la un service autorizat sa-l curete putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*