vedere de iarna – Key West, Florida

ce poti sa faci la 26 grade celsius? poti sa te gandesti la gerul de acasa si sa savurezi un wildberry smoothie, de exemplu…

sunt in hard rock cafe, pe Duval St. in Key West, Florida. ceea ce va doresc si dvs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Iar in Key West?? O data de craciun si acum iar?? Ti-a placut asa tare?
    Si mie mi-a placut, dar nu m-as mai duce inca o data…

  2. Eu scriu de la o piscina din Palm Beach… Poti sa faci plaja si sa savurezi o limonada rece! :D Ce soare si cald e… niciun nor pe cer! wow

  3. Mergi cu vaporul din Miami banuiesc, altfel e chiar enervant cu masina, sunt restrictiile alea enervante de viteza. Peisajul e interesant insa. Nu am inteles nici acum daca podul ala paralel dezafectat e vechiul drum, la prima vedere pare destul de ingust pt doua benzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*