filmul cu monica si columbeanu = ban pe DIGG

la o zi juma dupa ce linkului postului meu despre filmul cu columbenii a ajuns pe digg, contul a fost sters si nimeni nu poate sa mai posteze linkuri de pe boio.ro

gestul e cu atit mai ciudat cu cit postul respectiv nu violeaza politica digg.com. nu exista decit referiri si linkuri indirecte la film, fara sa fie prezentat filmul in forma embed.

am trimis mailuri la digg.com sa vedem ce au de zis baietzii in apararea lor!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*